background

Programele stomatologice dintr-un alt punct de vedere

Programele stomatologice dintr-un alt punct de vedere

Știai că majoritatea programele stomatologice de pe piaţă sunt învechite și că ar fi trebuit aruncate cu ani în urmă?! Când trebuie să instalezi, actualizezi, faci salvări de siguranţă sau chiar să rezolvi problemele fişierelor corupte să ştii că ai de a face cu ceva antic.

Programele stomatologice dintr-un alt punct de vedere

Wow … ce de povești am mai auzit!

Știai că majoritatea programele stomatologice de pe piaţă sunt învechite și că ar fi trebuit aruncate cu ani în urmă?! Când trebuie să instalezi, actualizezi, faci salvări de siguranţă sau chiar să rezolvi problemele fişierelor corupte să ştii că ai de a face cu ceva antic. Așa că am pus cap la cap o listă, piperată cu umor, despre aspectele unui software învechit. Să vă fie de folos, distracţie plăcută!
Încearcă dROOT gratuit!
Vezi o prezentare DEMO și activează dROOT gratuit timp de 7 zile ca să te convingi!

Probabil ai un software învechit:

  • Dacă trebuie să instalezi programul tău pe un calculator, atunci foloseşti un program învechit.
  • Dacă trebuie să o rogi pe Cristina, fata de la recepţie, să-ti lase discheta cu datele salvate, la sfârşitul zilei, în cutia poştală, atunci foloseşti un program învechit.
  • Dacă serverul tău pică mai des decât fiica ta de 4 ani cu bicicleta atunci foloseşti un program învechit.
  • Dacă primeşti prin postă sau apare un informatician la uşă cu un upgrade care trebuie instalat, în timp ce medicii tăi lucrează din greu cu pacienţii, atunci foloseşti un program învechit.
  • Dacă nu mai poţi fără acel upgrade, atunci foloseşti un program învechit.
  • Dacă accesul de la distantă la serverul tău înseamnă, că trebuie să laşi calculatorul din cabinet în funcţiune, atunci foloseşti un program învechit.
  • Dacă informaticianul îți mulţumeşte de contribuţia ta pentru noul său Logan, atunci foloseşti un program învechit.
  • Dacă listarea manualului de utilizator al programului stomatologic necesită un teanc de hârtie, atunci foloseşti un program învechit.
  • În cazul în care copiii tăi au fost numiţi după reprezentantul simpatic de la firma care furnizează programul tău, atunci foloseşti un program învechit.
  • În cazul în care un membru al echipei are o diplomă de tehnică și calcul sau a lucrat pentru NASA, atunci foloseşti un program învechit

Ca noutate! Un acces şi mai avantajos.

De asemenea am realizat o listă cu noi stimulente, pentru a ajuta la o tranziţie cât mai rapidă şi uşoară, doar pentru a sărbătorii începutul de toamnă. Sună încă astăzi unul din consultanţi noştri și află mai multe.

Video: Cum realizezi o programare în dROOT?