background

Este timpul să trecem de la utopie la realitate!

Este timpul să trecem de la utopie la realitate!

Tu cum te pregătești pentru protocoalele ce vor urma?

Este timpul să trecem de la utopie la realitate!

Probabil pandemia COVID – 19 a închis și cabinetul tău, însă ți-a oferit timp să reflectezi asupra modalității de manageriere a cabinetului și de consolidare a afacerii tale pe viitor, atunci când vei redeschide activitatea.
În ultima vreme dROOT a înregistrat o cerere considerabilă pentru activarea unor tehnologii nefolosite înainte și pentru instruire pentru utilizarea mai amplă a funcționalităților disponibile. Practic, se dorește trecerea de la utopie, proiectele imaginare, la realitate. Iar dROOT poate face posibil acest lucru.
De fapt, am observat că majoritatea medicilor știu că va urma o perioadă de schimbare a protocoalelor, care va impune implementarea unor tehnologii IT dedicate, în special Online, pentru a simplifica managementul.
Telestomatologia prin aplicația pacientului MyDent – Un instrument nou și interesant din arsenalul administrativ dROOT
Cum te vei folosi de Telestomatologie și ce vei descoperi în MyDent?
Profesia de medic stomatolog suferă modificări semnificative. Dar ai putea spune că – „nu văd nimic nou”. Însă medicii stomatologi sunt oameni inteligenți, cu energie și talent. Schimbarea și inovația sunt elemente ce fac parte din lumea medicală.
Telestomatologia reprezintă "utilizarea tehnologiei IT și a telecomunicației pentru servicii stomatologice, consultanță, educație și conștientizarea pacientului”.
Avantajele aplicatiei MyDent:
  • Contactul permanent cu pacientul – indiferent de distanță, condiții, (stare de urgență).
  • Îmbunătățirea serviciilor speciale consult de specialitate cu grupuri de pacienți
  • Reducere de costuri – poate scădea costul general al stomatologiei
  • Îmbunătățirea sistemului de îngrijire orală – poate ajuta în promovarea igienei orale.
Documentare medicală electronică - Unde am fost și unde am ajuns (?), grafica de lucru 3D reprezintă soluția tehnologică și abordarea unică în dROOT.
dROOT a ales o direcţie total diferită pentru reprezentările grafice. Vă oferă toate avantajele tehnologiei 3D, tehnologie ce permite o vizualizare detaliată, plină de viaţă, şi un mod de lucru foarte simplu.
Totul se concentrează într-o singură grafică intuitivă:
  • Întocmire status inițial
  • Plan de tratament
  • Lucrări personal realizate
dROOT se caracterizează prin simplitate, flexibilitate și eficiență, este un program ușor de învățat, accesat și completat.

Folosește aplicațiile noastre