background

Cu sistemul nostru de ReCall menții agenda ta plină

Cu sistemul nostru de ReCall menții agenda ta plină

Cu sistemul nostru de ReCall menții agenda ta plină

Crește rata de prezență cu mesaje eficiente de reamintire și confirmări ușoare ale programărilor.

dRoot îți oferă posibilitatea să adaugi valoare oricărui mesaj sau eveniment

CERE O PREZENTARE ONLINE

Hai să simplificăm reamintirile pentru programările dentare cu dROOT. Când pacienții își programează consultația și le dai o carte de programare, oare o vor pune undeva să-și amintească? Probabil nu.
Asigură-te că pacienții sunt conștienți de programările lor viitoare cu reamintiri și confirmări.
Reamintește-le vizita viitoare, precum și orice formulare pe care trebuie să le completeze în prealabil. Mesajele noastre text oferă pacienților și un link pentru a confirma programarea.

Beneficii Cheie

  • Reamintiri complet personalizabile trimise prin mesaje text sau email
  • Reducerea programărilor cu neprezentare
  • Actualizarea automată a stării programărilor
  • Eliminarea timpului pe care personalul îl petrece pentru a suna pacienții

Anulări la cabinetul tău dentar?

Nicio problemă. Spune adio neprezentărilor și anulărilor de ultim moment, precum și menține-ți agenda plină cu ajutorul reamintirilor noastre pentru programări dentare.
Deși este imposibil ca rata ta de neprezentare să fie zero, poți îmbunătăți semnificativ rata programărilor menținute și confirmate cu ajutorul reamintirilor.
Este inevitabil să ai ocazional programări ratate și goluri în ultimul moment în agenda ta, care trebuie umplute, dar sistemul ReCall oferit de dROOT este aici să te ajute să ușurezi această povară. Când folosești reamintirile noastre pentru programările dentare, îi avertizezi pe pacienți să anuleze dacă este necesar, ceea ce îți oferă mai mult timp pentru a umple un loc liber în agenda.

Personalizează-ți mesajele

Reamintirile pentru pacienți sunt complet personalizabile, astfel încât poți adăuga atingerea personală de care ai nevoie.
Desigur, poți include numele pacientului, data și ora programării, dar poți adăuga și numele doctorului, numele cabinetului tău și numărul de telefon și adresa acestuia. Cu formulări complet personalizabile, te poți asigura că chiar și comunicările automate reflectă personalitatea și vocea cabinetului tău.
Dacă nu ești sigur unde să începi atunci când construiești comunicarea cu pacienții, oferim șabloane gata pregătite pe care le poți folosi și personaliza pe cont propriu.

Personalizează și sărbătorește ocazii speciale

Relațiile tale cu pacienții actuali merită recunoaștere. Ce modalitate mai bună de a întări aceste relații decât printr-un mic bonus care îi face pe pacienți să se simtă apreciați?

dROOT îți oferă posibilitatea să adaugi valoare oricărui mesaj sau eveniment. Transformă apelurile și emailurile din biroul tău în mici daruri, în loc să fie percepute ca deranjante.
Trimite mesaje cu ocazia zilei de naștere, aniversării primei vizite a unui pacient la cabinetul tău, zilelor aglomerate când sala de așteptare este plină. Oferă mesaje speciale pacienților răbdători, ca o modalitate de a le spune "mulțumesc pentru înțelegerea voastră."

Sunt mici reamintiri pentru pacienții tăi că îi observi și că îți apreciezi alegerea de a veni la cabinetul tău.
Mesajele directe adaugă o notă specială, păstrându-te în mintea pacienților și ajutând la construirea unor relații durabile cu aceștia.

Economisește timpul personalului biroului și apelurile telefonice prin utilizarea sistemului de ReCall inegalabil oferit de dROOT.