background

Ce poți face dacă utilizezi un program realizat în FLASH

Ce poți face dacă utilizezi un program realizat în FLASH

Orientează-ti afacerea către sisteme bazate în tehnologia Online și scapă de grijile programelor învechite

Ce poți face dacă utilizezi un program realizat în FLASH

Dacă deții un program stomatologic dezvoltat în tehnologia FLASH, acum este momentul perfect să te orientezi spre o soluție Online precum dROOT, unde sistemul de management, va face totul pentru tine.
Trebuie să știi că ”Chrome va continua să elimine Flash Playerul în următorii câțiva ani, mai întâi solicitând permisiunea ta de a rula Flash, în cele din urmă va dezactivarea acesta în mod practic. De fiecare dată când accesezi un site care este „dependent” de Flash, o să fi întrebat dacă permiți rularea acestuia. Dacă da, atunci acesta va funcționa până la sfârșitul anului 2020”, - comunica Google...
  • Indiferent ce sistem de operare folosești (chiar și MAC), dROOT va funcționa prin simpla conexiune la Internet, după care ești gata de lucru... Atât!
  • Poți uita de mentenanța serverelor, calculatoarelor și upgrade-ul programelor rulate. dROOT gestionează toate actualizările de care ai nevoie.
  • dROOT gestionează securitatea datelor fiecărui pacient înregistrat.
  • Noile functii sunt disponibile în continuu și livrate zilnic către tine …. Fără perioade de oprire, fără instalare și fără costuri suplimentare!
  • Suport tehnic permanent (peste 90% din solicitări sunt rezolvate la prima discutie telefonică)
FOCUSEAZĂ DOAR PENTRU A FI MEDIC
Ai pacienți de îngrijit și o afacere care trebuie să funcționeze! Meriți un echilibru în ecuația muncă/viață. Ai lucruri mult mai bune de făcut cu timpul de care dispui decât să iți bați capul cu programe primitive, calculatoare și servere, precum și toate provocările IT care te vor influența. dROOT face totul în locul tău.
ELIBEREAZĂ-TE, DE CLISEELE TEHNOLOGIEI
UTILIZEAZĂ dROOT, FII dROOT

Folosește aplicațiile noastre