background

Cabinetul stomatologic Murariu Mircea

Cabinetul stomatologic Murariu Mircea

Cabinetul votat cu nota 10 de pacienți

Cabinetul stomatologic Murariu Mircea

n170 - Formulare medicale

În această ediție dorim să vi-l prezentăm pe domnul doctor Murariu Mircea, medicul stomatolog și cabinetul lui care a fost înființat de mai bine de 22 de ani.

Localizat în Reșița la parterul unui bloc, cabinetul domnului doctor Murariu Mircea este unul de anduranță și cu multă activitate în spate. Deschis în 1999, acesta încă ajută pacienții să zâmbească și să fie mai fericiți. Dar nu exact în aceași formulă în care a fost deschis, ci desigur mai bine organizat.

”Pe măsură ce numărul pacienților a crescut, programarea și menținerea evidenței lor pe diverse agende a devenit incomodă, motiv pentru care am apelat la un program de organizare al cabinetului. dROOT a fost alternativa prin care am rezolvat problema.”

– ne relatează domnul doctor Murariu.

Cu toate acestea menținerea evidenței pacienților nu este singurul motiv pentru care domnul doctor a implementat dROOT în cabinetul său. Acesta afirmă că dROOT l-a ajutat mult și în creșterea productivității cabinetului și în gestionarea activităților ”logistice” ale acestuia.
În plus ne spune că implementarea programului în cabinet a fost ușoară datorită ajutorului oferit de echipa dROOT.

“Implementarea programului a fost facilă, datorită colaborării cu membrii echipei dROOT, care efectiv „au tras de mine„. Mulțumesc pe această cale domnului János, pentru profesionalism și mai ales pentru răbdarea de care a dat dovadă.”

– Dr. Murariu, despre implementarea dROOT
Pentru C.M.I dr. Murariu și dROOT viitorul sună bine.
Cât despre continuarea utilizării dROOT, domnul doctor Murariu ne spune că nu vede nici un motiv pentru care ar întrerupe colaborarea. Acesta este mulțumit de serviciile oferite și îl recomandă oricui simte nevoia unui cabinet mai organizat și mai eficient. Dovadă că dROOT nu este util doar marilor clinici dentare ci și cabinetelor mai modeste.

Îi urăm mult succes în continuare Cabinetului Stomatologic Dr. Murariu Mircea.

Intră și tu în grupul stomatologilor de succes cu dROOT

Andrei BOTA,

dROOT Romania
0365-441-611
andrei.bota@droot.ro
www.droot.ro

Folosește aplicațiile noastre