O aplicație pentru imagistică și nu numai!Cred că ai mai auzit despre revoluția tehnologiei din domeniul medicinei dentare, dar ce știi despre beneficiile principale ale Cloud Computing-ului?
Dacă ești utilizator Digiray ai posibilitatea de a testa programul dROOT fără costuri în perioada 1 - 15 martie! Noi îl activăm pentru tine în mod gratuit și astfel îți oferim posibilitatea de a testa programul și aplicația dROOT Online.
digiraypromo
De ce Online? Răspunsul este foarte simplu: pentru că programele stomatologice Online sunt bazate pe tehnologia internetului și astfel sprijină un mod de lucru mult mai eficient în cabinetul tău medical!
Prin utilizarea aplicației de imagistică dentară DigiRay ai posibilitatea de a activa pacienți și să primești radiografii de la centrul tău de imagistică, această funcţie este doar o mică parte din toate beneficiile oferite de sistemul de management dROOT, aplicația DigiRay fiind realizată în parteneriat cu dROOT. Cu upgrade-ul gratuit în luna martie, în perioada 1 – 15, ai posibilitatea să încerci toate modulele programului dROOT.
Programul nostru este un web-app și o aplicație mobilă, astfel iţi trimitem link-urile prin care poți să accesezi aceste platforme. Am realizat comunicarea între dROOT și DigiRay în așa fel încât poți să te loghezi în dROOT cu datele de utilizator folosite în aplicația DigiRay. E fantastic, nu?
Nu uita că datele tale sunt în continuare în siguranță iar radiografiile pacienţilor tăi sunt salvate și accesibile atât în contul dROOT cât și utilizând aplicația DigiRay!
Vei vedea că prin utilizarea programului dROOT poți să faci programări pe o platformă sigură și ușor de folosit, poți să accesezi baza de date cu pacienții tăi, poți să propui și să planifici tratamente acestora chiar și în format 3D, pe care să le duci la bun sfârşit în viitor.

Cu modulul financiar al programului dROOT rapoartele despre facturi şi chitanţe sunt uşor de înţeles şi au un suport de programare “inteligent” care vă oferă forma legală necesară pentru contabilitate.
digipromo2

 

Ține pasul cu tehnologia din imagistică şi grafică
Cu puțină ambiţie, instructaj şi suport tehnic asigurat din partea echipei dROOT, combinând informațiile obţinute prin aplicația DigiRay cu planurile de tratament realizate în 3D, vei fi mai uşor înţeles de către pacienţii tăi, aceștia vor accepta intervenţiile propuse de tine și vei deveni un medic mai apreciat.

La fel cum te-ai obişnuit să-ți accesezi zilnic calendarul, datele de contact din telefon, să trimiți mesaje SMS sau să folosești numeroasele device-uri precum un smarthphone, o tabletă sau un calculator, poţi beneficia de aplicaţia ta stomatologică personală oricând şi oriunde te-ai afla. Acesta este convenabil şi sigur, este un program de management stomatologic modern, Online şi este protejat.
De ce dROOT? Motivul cel mai important:
Faptele sunt destul de clare: cu cât investeşti mai mult timp şi energie, împreună cu echipa ta, în lucrurile care chiar contează, cu atât vei avea un cabinet mai bun și mai profitabil..
Care sunt lucrurile care contează? Iată câteva idei:
  • Atenţia acordată pacientului şi actului medical de calitate
  • Educaţia continuă
  • Atenţia acordată serviciilor impecabile care duc la dezvoltarea cabinetului tău
  • Oameni fericiţi şi nenumărate zâmbete
dROOT este un sistem excelent care poate să-ți uşureze activitatea de stomatolog şi care te sprijină să ajungi în frunte, cabinetul tău beneficiind de acest avantaj faţă de concurenţa care încă utilizează o tehnologie învechită. Exact din acest motiv am creat și aplicațiile pentru smartphone-uri, ca tu să poți ieși fără griji din cabinet, datele importante fiindu-ţi la îndemână în permanenţă.